We entrepreneurs

Dragi svi,

Vaše vrijedne ruke i ove godine, u suradnji sa odgajateljima, učiteljima, nastavnicima, pedagozima, ravnateljima i roditeljima, pripremaju Božićni sajam u Vašoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Upravo iz tog razloga pozivamo sve Vas, vrtiće, osnovne i srednje škole na sudjelovanje u 8. nacionalnoj akciji „MI Poduzetnici za Božić“ koja se održava u sklopu programa objedinjenih natjecanja s poduzetničkim kontekstom „Mi poduzetnici“.

Pokrovitelji projekta su Sabor Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i grad Zagreb.

Nositelj projekta je Udruga Poduzetni sa obrazovnim partnerom Obrazovnom Grupom Zrinski i suradnikom u projektu  Caritasom zagrebačke nadbiskupije. Generalni sponzor je Školska Knjiga.

Naglasak u projektu stavljen je na usvajanje principa socijalnog poduzetništva, a cilj je suradnja na promicanju poduzetnosti i poduzetničkog duha, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih, te razvijanje svijesti o društveno odgovornom djelovanju. Sve projektne aktivnosti usklađene su sa pedagoškim i metodičkim standardima kurikula Poduzetništva kao međupredmetne teme.

Uključivanjem u akciju doprinosite vidljivosti Vaše odgojno–obrazovne ustanove, te sudjelujete u humanitarnom radu na nacionalnom nivou (proizvodnji i prodaji božićnih ukrasa), a prikupljena sredstva usmjeravate za potrebite u svojoj sredini, samostalno ili u suradnji sa župnim Caritasom.

Sve odgojno-obrazovne ustanove po završetku projekta biti će pozvane u Zagreb, na Kaptol na svečano uručenje priznanja za sudjelovanje.

Prijavu za sudjelovanje moguće je u nekoliko „klikova“ izvršiti ovdje.

Nakon prijave za sudjelovanje potrebno je poslati kratke izvještaje o provedbi projekta kako bi  i druge upoznali sa svojim radom te i na taj način popularizirali karitativno djelovanje. 

Upute za sudionike su jednostavne, usmjerene na poticanje poduzetnosti te razumijevanje ekonomskog i poduzetničkog konteksta, a nalaze se ovdje.

Za sve dodatne informacije kontakirajte nas!

Poduzetni zajedno!

 

PROGRAM OBJEDINJENIH HUMANITARNIH PROJEKATA I NATJECANJA S PODUZETNIČKIM KONTEKSTOM ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI, UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA HRVATSKE

 

„MI PODUZETNICI“

Pokrovitelji:

-      Sabor Republike Hrvatske,

-      Ministarstvo znanosti i obrazovanja,

-      Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta,

-      Grad Zagreb

 

Nosioci:

-      Visoko učilište EBUS – Europska poslovna škola, Zagreb

-      Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Zagreb

-      Udruga Poduzetni, Zagreb

 

Suradnik u projektu: Caritas zagrebačke nadbiskupije

Generalni sponzor: Školska Knjiga, Zagreb

Sponzor: Zajednica braniteljskih zadruga, Zagreb

                 Modro zelena zadruga, Kula Norinska     

 

CIJELI DOKUMENT POGLEDAJTE OVDJE